προϊόντα που παρέχουμε…

Συστήματα Ασφαλείας

Η ανάγκη για ύπαρξη ενός συστήματος ασφαλείας είναι ολοένα και πιο επιτακτική. Η επιλογή του είναι μία σοβαρή υπόθεση, καθώς η εγκατάστασή του αποσκοπεί στη θωράκιση του χώρου, εσωτερική και εξωτερική, στην αποτελεσματική αποτροπή ανεπιθύμητης εισόδου μη εξουσιοδοτημένων ατόμων, καθώς και στην απόλυτη προστασία ατόμων που εργάζονται ή κατοικούν στο χώρο.

Απαιτείται αξιόπιστο σύστημα, καλά σχεδιασμένη μελέτη, με πολλαπλά επίπεδα ασφάλειας, που θα λαμβάνει υπ΄όψη τη λειτουργικότητα του χώρου, καθώς και τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη.

Η προστασία της περιουσίας σας και η ασφάλεια των αγαπημένων σας προσώπων, όπως παιδιά και ηλικιωμένοι, μας δημιουργεί την ανάγκη για σωστή επιλογή ενός συστήματος ασφαλείας.

Η SMD security προτείνει, σχεδιάζει και υλοποιεί ολοκληρωμένες προτάσεις ασφαλείας για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προτείνουμε λύσεις μέσα από επώνυμα, αξιόπιστα και προηγμένα τεχνολογικά συστήματα ασφαλείας.
Η εταιρεία μας επίσης διαθέτει πιστοποίηση από την paradox hellas με αριθμό μέλους 54840905.


Κάμερες ασφαλείας CCTV

Τα συστήματα παρακολούθησης, καταγραφής και απομακρυσμένης μετάδοσης, αποτελούν έναν από τους τρόπους επιτήρησης χώρων μέσω ενός κυκλώματος τηλεόρασης CCTV, η χρήση των οποίων είναι συνεχώς αυξανόμενη. Τα συστήματα παρακολούθησης είναι
απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση του συστήματος ασφαλείας.

Οι νέες τεχνολογίες στο CCTV δίνουν την δυνατότητα τοπικής ή απομακρυσμένης παρακολούθησης και διαχείρισης εικόνας, ήχου και δεδομένων με αυτόματη ψηφιακή καταγραφή εικόνων σε αρχεία ηλεκτρονικής μορφής.

Placeholder

Access Control

Τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης (access control) είναι ένας από τους πλέον διαδεδομένους τρόπους ασφάλειας εγκαταστάσεων, σε επαγγελματικούς χώρους και κατοικίες τα τελευταία χρόνια.
Τα συστήματα αυτά είναι πλήρως παραμετρικά χρησιμοποιώντας εξελιγμένο λογισμικό και μπορούν να εξυπηρετήσουν πλήθος εφαρμογών σε ότι αφορά την επιλεγμένη πρόσβαση σε χώρους.

Οι επιλογές σε εξοπλισμό ποικίλουν ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη και περιλαμβάνουν λύσεις με αναγνώστες καρτών, πληκτρολόγια καθώς και οθόνες αφής με αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος.

Συστήματα πυρανίχνευσης

Τα συστήματα πυρανίχνευσης με πυρανιχνευτές καπνού, φωτοηλεκτρικούς, θερμοδιαφορικούς
ή και αερίων,
ανιχνεύουν άμεσα τα προϊόντα της καύσης, δηλαδή θερμότητα και καπνό.

Αμέσως μόλις αυτά εμφανιστούν, δίνουν τις κατάλληλες και έγκαιρες προειδοποιήσεις, οπτικές και ακουστικές ή συνδέονται με άλλους αυτοματισμούς προκειμένου να γίνει κατάσβεση ή απλή ενημέρωση. Περιορίζονται έτσι τόσο οι κίνδυνοι κατά της ζωής, όσο και της περιουσίας σας.

Placeholder

Συστήματα παραγωγής τεχνητής ομίχλης

Τα αντικλεπτικά συστήματα παραγωγής τεχνητής ομίχλης αποτελούν την ιδανική λύση προστασίας του χώρου σας, μέχρι να έρθει η αστυνομία.

Μπορούν να εγκατασταθούν σε οποιοδήποτε χώρο και σημείο δίχως να επηρεάζουν την αισθητική του χώρου, αυτόνομα ή και συμπληρωματικά στο υπάρχον σύστημα συναγερμού.

Η κεντρική ιδέα στην οποία βασίζεται η κατασκευή των αντικλεπτικών συστημάτων ομίχλης ασφαλείας, στηρίζεται στην αποτροπή ληστείας – βανδαλισμού μειώνοντας την ορατότητα του εισβολέα, με αποτέλεσμα τον αποπροσανατολισμό του μέσα στον προστατευόμενο χώρο.

Με την ενεργοποίηση του συναγερμού ο προστατευόμενος χώρος γεμίζει σε δευτερόλεπτα με πυκνή ομίχλη, με αποτέλεσμα ο διαρρήκτης να μην έχει ορατότητα και να τρέπεται σε φυγή.
Η τεχνητή ομίχλη είναι οικολογική και ακίνδυνη για τον άνθρωπο. Δεν βλάπτει το αναπνευστικό σύστημα και δεν αφήνει κατάλοιπα σε υφάσματα, έπιπλα και τοίχους.


Θυροτηλεοράσεις – θυροτηλέφωνα

Η SMD security αναλαμβάνει την εγκατάσταση ή συντήρηση συστημάτων θυροτηλεόρασης. Με προτάσεις από τις πλέον αξιόπιστες εταιρίες κατασκευής θυροτηλεοράσεων όπως η BITRON, GOLMAR, CTC, ARTEC, ELVOX και άλλες.

Εγκατάσταση σε 1 έως 100 διαμερίσματα, με πολλές και ξεχωριστές λύσεις.
Αντικατάσταση των παλαιών θυροτηλεφώνων με έγχρωμη θυροτηλεόραση.
Η νέα τεχνολογία επιτρέπει στην υπάρχουσα καλωδίωση του κτιρίου, να αντικατασταθεί το θυροτηλέφωνο με θυροτηλεόραση, χωρίς επιπλέον καλωδιώσεις και μερεμέτια.

Placeholder

Τεχνική υποστήριξη

Τα συστήματα συναγερμού για να παρέχουν σωστή ασφάλεια στο χώρο σας, πρέπει να αναβαθμίζονται, να συντηρούνται σωστά και στους χρόνους που απαιτείται.

Η SMD security προκειμένου να θεωρείται δεδομένη η άριστη λειτουργία του συστήματος ασφαλείας, φροντίζει να σας ενημερώνει και να προγραμματίζει την περιοδική συντήρηση αυτών, καθώς και να αντιμετωπίζει άμεσα οποιαδήποτε πρόβλημα-βλάβη παρουσιαστεί.

Το after sales για εμάς είναι πολύ σημαντικό και η συνέπεια όσο αφορά την τεχνική κάλυψη είναι πρώτο μέλημα.

24ωρο κέντρο λήψεως σημάτων

Προκείμενου να αυξηθεί το επίπεδο ασφαλείας ενός συστήματος συναγερμού, είναι απαραίτητη η σύνδεση του με  κεντρικό Σταθμό λήψεως σημάτων και εικόνας. Αυτό αποτελεί την ολοκληρωτική λύση για την ασφάλεια και την προστασία της ζωής και της περιουσίας σας.

Η σύνδεση πραγματοποιείται μέσω τηλεφωνικής γραμμής (σταθερής ή κινητής) ή μέσω γραμμών data (internet) από συσκευές GSM ή GPRS. Ο κεντρικός σταθμός λειτουργεί όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Διαθέτει σύστημα μηχανοργάνωσης προηγμένης τεχνολογίας. 

Έμπειρο προσωπικό, ειδικά καταρτισμένο, επεξεργάζεται τα δεδομένα που στέλνουν τα συνδεδεμένα συστήματα. Σε περίπτωση ανάγκης ειδοποιεί τις αρμόδιες αρχές καθώς και τους υπεύθυνους του χώρου.
Οι παρεχόμενες υπηρεσίες αφορούν σήματα διάρρηξης, πυρκαγιάς, προσωπικής απειλής και ενέδρας, ιατρικής βοήθειας, διακοπής ρεύματος, service του συστήματος, καθώς και ενημέρωση σε περίπτωση βλάβης.

εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε


ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ !

Επικοινωνήστε μαζί μας και πάρτε μία προσφορά εγκατάστασης μαζί με τον εξοπλισμό σε ασυναγώνιστη τιμή!