υπηρεσίες που παρέχουμε

Μελέτη του χώρου σας

Η SMD security αναλαμβάνει, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, την επίσκεψη στο χώρο σας, προκειμένου να προσφέρει μια εμπεριστατωμένη μελέτη, διαπιστώνοντας τις απαιτήσεις ασφάλειας του χώρου, με στόχο την αποτελεσματική λειτουργία του συστήματος.

Μαζί εντοπίζουμε και συζητάμε τυχόν μελλοντικές ανάγκες π.χ. (επέκταση συστήματος) ενώ φυσικά αναλύουμε τις όποιες δικές σας απορίες και προτείνουμε μία ολοκληρωμένη λύση που θα πληροί τις προϋποθέσεις που μαζί έχουμε θέσει.

Τα συστήματα ασφαλείας που επιλέγουμε και προτείνουμε προς εγκατάσταση, είναι τα πλέον αξιόπιστα και με υλικά υψηλής τεχνολογίας. Σας αποστέλλουμε οικονομική προσφορά στις πλέον προσιτές τιμές, όπου αναλυτικά αναφέρονται τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν.

Εγκατάσταση συστήματος ασφαλείας

Ο τρόπος που ένα σύστημα ασφαλείας εγκαθίσταται είναι ιδιαίτερα σημαντικός.
Πρέπει να γίνει από έμπειρους **αδειούχους τεχνικούς, με πείρα και γνώση του αντικειμένου.
Η σωστή εγκατάσταση αυξάνει κατακόρυφα το επίπεδο ασφαλείας και την αποτροπή
ψευδοσυναγερμών.

Η σωστή επιλογή των εξαρτημάτων στο στάδιο της μελέτης, ολοκληρώνεται ουσιαστικά με την ορθή εγκατάσταση του συστήματος.

Επίσης η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι κάτι επίσης σημαντικό στη λειτουργία αλλά και την αισθητική του χώρου. Για εμάς αυτό παίζει πρωταρχικό ρόλο, όπου σε συνδυασμό με την καθαριότητα κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, μας έχει κάνει αγαπητούς στους πελάτες μας.

** Όλοι οι τεχνικοί της SMD security διαθέτουν άδεια εγκαταστάτη συστημάτων ασφαλείας από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Placeholder

Σύστημα και υπηρεσία GPRS


Μία ακόμα εξελιγμένη υπηρεσία του κέντρου λήψεως σημάτων, που αποδεσμεύει την ύπαρξη σταθερής τηλεφωνίας. Με τη χρήση της τεχνολογίας GPRS, προσφέρουμε μια αποτελεσματική και συμφέρουσα λύση, παρακάμπτοντας τη χρήση σταθερής τηλεφωνίας.

Η τεχνολογία GPRS δέχεται contact-ID σήματα ασφαλείας από ασφαλιζόμενους χώρους, όπου δεν υπάρχει σταθερή τηλεφωνία ή όπου χρειάζεται ασύρματη, αδιάλειπτη επικοινωνία. Το GPRS (General Packet Radioservice) επιτρέπει τη χρήση κάρτας Sim της κινητής τηλεφωνίας, για αδιάκοπη σύνδεση στο Internet και μάλιστα με γρήγορες ταχύτητες χωρίς χρονοχρέωση.

Τεχνική υποστήριξη

Τα συστήματα συναγερμού για να παρέχουν σωστή ασφάλεια στο χώρο σας, πρέπει να συντηρούνται σωστά στους χρόνους που απαιτείται.

Η SMD security προκειμένου να θεωρείται δεδομένη η άριστη λειτουργία του συστήματος ασφαλείας, φροντίζει να σας ενημερώνει και να προγραμματίζει την περιοδική συντήρηση τους, καθώς και να αντιμετωπίζει άμεσα οποιοδήποτε πρόβλημα-βλάβη παρουσιαστεί.

Το after sales για εμάς είναι πολύ σημαντικό και η συνέπεια όσο αφορά την τεχνική κάλυψη είναι πρώτο μέλημά μας.

24ωρο κέντρο λήψεως σημάτων


Προκειμένου να αυξηθεί το επίπεδο ασφαλείας ενός συστήματος συναγερμού, είναι απαραίτητη η σύνδεσή του με κεντρικό σταθμό λήψεως σημάτων και εικόνας.
Αυτό αποτελεί την ολοκληρωτική λύση γιά την ασφάλεια και την προστασία της ζωής και της περιουσίας σας.
Η σύνδεση πραγματοποιείται μέσω τηλεφωνικής γραμμής (σταθερής ή κινητής) ή μέσω γραμμών data (internet) από συσκευή GSM ή GPRS. Ο κεντρικός σταθμός λειτουργεί όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Διαθέτει σύστημα μηχανοργάνωσης προηγμένης τεχνολογίας.
Έμπειρο προσωπικό, ειδικά καταρτισμένο, επεξεργάζεται τα δεδομένα που στέλνουν τα συνδεδεμένα συστήματα. Σε περίπτωση ανάγκης ειδοποιεί τις αρμόδιες αρχές καθώς και τους υπεύθυνους του χώρου.
Οι παρεχόμενες υπηρεσίες αφορούν σήματα διάρρηξης, πυρκαγιάς, προσωπικής απειλής και ενέδρας, ιατρικής βοήθειας, διακοπής ρεύματος, service του συστήματος, καθώς και ενημέρωση σε περίπτωση βλάβης.

ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

Επικοινωνήστε μαζί μας, πάρτε μία προσφορά εγκατάστασης μαζί με τον εξοπλισμό σε ασυναγώνιστη τιμή!